Kassasoftware voor Wellness Centra binnen de gehele benelux.

In de gehele Benelux kunnen we de wellness voorzien van onze doelgerichte kassasoftware voor wellness centra.

Immers voor jou is het van het grootste belang rust te creëren in uw wellness resort. Daarom kies jij het best voor onze wellness software, die jou geheel ontlast omtrent een organigram dat binnen een wellness centrum heerst.

Dat vertaalt zich in o.m. online reservaties, afrekenen, toegangscontrole en kluisjesbeheer. Door het gebruik van polsbandjes, voorraadbeheer en vele andere eigenschappen, bezit jij een volledige controle over het hele resort land d.m.v. deze geijkte wellness software.

Het enige waar jij zich zorgen over moet maken is hoe jij best jou klanten met alle zorgen verwent.

Dan ga jij als volgt te werk : d.m.v een RFID (Radio Frequence Identity) kan de klant zijn kastje kiezen en aldus zijn locker. Die RFID zit geïntegreerd in een polsbandje waarmee jij de klant gedurende heel haar sessie volgt, bedient in restaurant, bar of toegang verleent tot bepaalde gedeeltes van uw resort, zwembaden enz…

Eventueel kunnen deze RFID-bandjes aangevuld worden met tourniquets of andere betalende poortjes.

Hoe zijn de betalingsmogelijkheden voor uw wellness centrum

Naar keuze kan met Pre of Post Payment gewerkt worden. D.w.z. dat de klant met Pre Pay een bepaald bedrag op voorhand stort en zodoende wordt toegewezen aan haar desbetreffende polsbandje. Dat bedrag wordt dan gedurende de gehele sessie opgesoupeerd.

Bij een Post Payment zal de betaling eveneens gebeuren a.h.v. haar RFID-polsbandje, maar dan op het einde bij het afrekenen d.m.v. cash of creditcards.

Daarenboven voorziet AST een compleet abonnementsbeheer en worden bepaalde voorkeuren van klanten opgeslagen.

Dat zorgt ervoor dat jij met een historiek van al jou klanten werkt en zodoende de klanten te allen tijde kunt opvolgen en sensibiliseren met hun voorkeuren, gedurende het hele jaar door.