AST Promotie al vanaf 1.495€ aankoop of 69€ maandelijkse huur

AST Promotie al vanaf 1.495€ aankoop of 69€ maandelijkse huur

AST kassasystemen al vanaf 1.495€ aankoop of 69€ maandelijkse huur.

Support 24u/7 inbegrepen

  • Optioneel : Backoffice met uitgebreide Rapportages en Klantenbeheer

Voor meer uitgebouwde devices en/of andere grotere hardware producten, hebben wij zeer flexibele meedenkende betrouwbare partners die jou vlot een leasing toestaan, voor het verwezenlijken van je project tot het aankopen van 1 of meerdere AST kassasystemen.

Evenzo mag AST er prat op gaan dat zij de enige binnen de Benelux zijn die sinds 2002 een ‘eigen’ uiterst voordelig financiering- of afbetalingsplan op touw gezet hebben!

Vlot en efficiënt werken binnen de retail of horeca met AST kassa software.

Gaande van een uitgebreide horeca- of retail zaak, onze AST- kassa software is zo ontwikkeld om iedere opdracht aan te kunnen en nooit uit de weg te gaan!

Een perfecte service staat dan ook voorop die uw AST kassasysteem moet bieden aan jou gasten of klanten, of het nu om een winkel; hotel of horecazaak gaat.

Naast een vlot afrekensysteem, heb je de mogelijkheid 1 of meerdere filialen in een oogopslag met reguliere overzichtelijk Backoffice Rapportages te bekijken, waar dan ook ter wereld. Evenzo verschaft deze Backoffice tool onmiddellijke toegang tot al je data ‘rechtstreeks’ in de AST kassa software, waar je zich ook bevindt.

Twijfel je nog ?

Bel ons dan nu op het nummer 037796215 of email naar info@astkassa.com