Diensten

EXPERTISE – How we can be useful for you

Diensten

EXPERTISE – How we can be useful for you

Check Out Our Services !

Technology requires knowledge and expertise more than it requires money. Een uitstekende na-service bestaat erin een goede samenwerking met meerdere betrouwbare partners te bewerkstelligen. Onze persoonlijke aanpak is dat we uitgaan van de wensen van de klant, en dan de gepaste oplossing voorstellen. Dit kan zijn een standaard product, maatwerk of beiden, steeds in functie van het ingeschat financieel plan dat jij nastreeft, zij het niet zoveel mogelijk wil beperken!

Verder bestaat onze na-service uit de volgende eigenschappen :

 • Een volledige training

 • Gebruik maken van onze 24/7U helpdesk

 • Onze systemen zijn voorzien van teamviewer om jou ten alle tijden waar dan ook ter wereld bij te staan.

Online webpanel

Energy Power Risk Management
(EPRM)

 • Door middel van zomaar liefst > 250 verschillende rapporten kan je doorheen de cloud, gekoppeld met het kassasysteem die alle gegevens bijhoudt en verwerkt, jou zaak bijsturen en managen. Alle filialen zijn waar dan ook ter wereld via deze unieke cloudoplossing ‘live’ te volgen.

Digital marketing

Shop in a Shop; koppeling webshop kassasysteem

 • Het idee van een koppeling webshop kassasysteem bestaat erin dat de klant buiten de fysieke stock van jou zaak, ook nog andere alternatieve artikelen ziet. Dat kan dan d.m.v. een virtuele webwinkel waardoor je als het ware een uitbreiding vormt van jou werkelijke voorraad, bvb óók door toegang te verlenen in de virtuele stock van jou leveranciers.

Mobile apps

De toekomst is
mobiel

 • De toekomst is mobiel. Daarom zijn onze oplossingen voor de tafelbediening mobiel via tablets en kan de printer ook in de keuken vervangen worden door een tablet. We bieden dan ook verschillende tablet’s aan.

Brand management

 • De kassa in samenspraak met onze ERP-; EPRM-; CRM- management vormt als het ware een symbiose of uniteit die niet meer zonder elkaar weg te cijferen zijn.- maar een complete bedrijfsoplossing !

  Wanneer je de dagelijkse input geautomatiseerd erbij zal nemen, zullen al deze elementen samen alleen maar meer kwalitatieve producten genereren.

  D.m.v. van onze zeer uitgebreide rapportages, zal jou bedrijf tot in de kleinste details geanalyseerd en gemanaged kunnen worden. Meten is Weten !

Financial planning

 • Sinds 2002 biedt All Solution Technics (AST) met haar kassasystemen ondersteuning aan nagenoeg alle kleine, middelgrote en grote ondernemingen evenals financieel – en uniek in Europa – door een uiterst voordelig ‘eigen’ afbetalingskrediet op touw te zetten, met name AST-kassa-Financial Lease!

  Wil je een kassa kopen, leasen of huren? Dan kan je zeker terecht bij ons! Contacteer hiervoor het nummer 037796215 of email naar info@astkassa.com.

Retail solution

 • Met behulp van een compleet management rapportagesysteem die gevoed wordt vanuit je kassa, hou je orde op zaken binnen de voorraad.

Complex E-Commerce Solution

Het idee van een koppeling webshop kassasysteem bestaat erin dat de klant buiten de fysieke stock van jou zaak, ook nog andere alternatieve artikelen ziet. Dat kan dan d.m.v. een virtuele webwinkel waardoor je als het ware een uitbreiding vormt van jou werkelijke voorraad, bvb óók door toegang te verlenen in de virtuele stock van jou leveranciers.

Professionnal Pos Material

Om je kassasysteem zo volledig mogelijk te maken zorgt AST voor alle accessoires die jou kassa nodig heeft. Niet echt onhandig om jou zaak nog competenter of vlotter te managen en dit compleet aangepast aan al jou noden. Ontdek ons aanbod met alle gekwalificeerde accessoires voor een kassasysteem en optimaliseer hierdoor uw verkooppunt.