Hoe wordt de keuze over onze Hardware Kassasystemen en Kassa Software bepaald ?

Hoe wordt de keuze over onze Hardware Kassasystemen en Kassa Software bepaald ?

De opties van onze kassasystemen zijn gebaseerd op :

  • Ontwikkelaars met continuïteit en professionaliteit komen enkel in aanmerking.

  • Voor de stabiliteit van onze hardware te garanderen, kiezen we bij voorkeur voor Android; IOS of gesloten Pos Ready Windows systemen (‘strak’ uitgeklede meer bepaald uiterst duurzame versies speciaal voor kassasystemen);

  • Onze hardware toestellen genieten een extreem lange levensduur, waardoor technische mankementen vrijwel sporadisch opduiken

  • Vergeleken met andere kassacentra, zal onze kassa software louter op de voorgrond werken, waardoor véél sneller en stabieler !

  • De mogelijkheden binnen de software zijn nagenoeg legio

  • Ons gamma is zodanig uitgebreid dat je kan kiezen van een goedkoop stand-alone systeem tot een meer uitgebreide oplossing voor retail en/of horeca

Visie

  • Er is niks zo ergerlijks dan ingewikkelde kassasystemen voor horeca of een kassaysteem voor retail die geheel jouw kostbare tijd inneemt. Wij menen dat jij wel liever de energie en tijd bekostigt aan het passioneel beroep waar jij destijds voor koos,…toch ? … Meer bepaald het behagen van je cliënteel met tal van creatieve bereide gerechten…of het perfect uitbaten van jouw compleet uitgekiend en geëtaleerde retailshop.

Standvastigheid

  • Dankzij onze jarenlange ervaring bij AST spelen we maar al te goed in naar de verlangens van alle horeca- en retail bedrijven. Niks is zo belangrijk dan vlot en bedreven je zaak runnen !Wij zijn er dan ook voor jou om d.m.v. onze razendsnelle en vooral betrouwbare software voor kassasystemen, jou binnen de retail en horeca helemaal bij te staan en alles te halen uit jou passioneel gekozen vakkennis waar jij in het verleden voor ging !

Gebruiksvriendelijkheid

  • Een krachtig retail of horeca kassasysteem kan naar elke situatie geprogrammeerd worden, alsook door de uitbater zelf!Een snackbar, pretpark of grote retailshops, om het even wat. Een enkele kassa of netwerk? D.m.v. wifi met of zonder meerdere locaties, het is allemaal mogelijk. In functie van jouw budget doorbreken wij voor jou vele grenzen.

Voor Wie Ontvankelijk ?

  • Een AST horeca of retail kassasysteem biedt jou een ongekende snelheid en gemak van werken aan. Zo hoef jij nergens op te wachten en worden ingebrachte bestellingen en wijzigingen onmiddellijk uitgevoerd. Aarzel niet een demonstratie van het product te vragen in onze showroom of bij jou ter plaatse.