Juweliers

Juweliers

“…Met een aantal locaties en een webshop is een centraal WebPanel van fundamenteel belang voor Jewels Loquet. De AST-kassasystemen verbinden de voorraad voor zowat al onze filialen én met succes. Het oogmerk is om een rimpeloze omnichannel ervaring te kunnen bieden naar al onze klanten zodat zij een ongekend shopervaring beleven. Met een 7-tal locaties, een webshop en wellicht nog ‘n paar in spe, is een gecentraliseerd goed werkend web-platform daarom van fundamenteel belang, teneinde een vlotte communicatie tussen de winkels te bewerkstelligen. Met een kassasysteem zoals AST, waarbij de voorraad tussen alle filialen en webshop aan elkaar gelinkt zijn, is dit in een handomdraai zo gebeurd….” – Juwels Loquet, Glenn Loquet

Aarzel niet ons te contacteren en je te informeren.

info@astkassa.com of bel en ontvang onmiddellijk de gepaste antwoorden op al jouw vragen. We staan jou graag te woord met ‘n persoonlijke aanpak en deskundig advies.

Een juweel van een kassasysteem

Met AST verscheidene filialen beheren.

  • In meerdere winkelpanden gelijktijdig werken en met het oog naar uitbreiding, is een goed functionerend platform van fundamenteel belang voor een harmonieuze communicatie tussen de filialen onderling.

  • Met het VoorraadBeheer van AST zijn alle winkels aan elkaar gelinkt en kunnen in een handomdraai bepaalde artikelen getransfereerd worden van het ene pand naar de andere, dewelke op dat moment hoogstnodig zijn.

  • Op die manier hebben alle filialen alle artikelen die ze voorhanden hebben en loopt er naar verkoopstructuur geheel niks fout.

Al vanaf 69€/maand inclusief gratis draagbaar betaalterminal!