Kassasystemen en kassa’s op maat

Ongeacht waar je naar op zoek bent, voor elke zaak hebben we de juiste kassa. Of je nu een horeca, retail of ander bedrijf hebt, wij hebben het kassasysteem dat bij je past.

Kies voor een betrouwbaar kassasysteem

Bij All Solution Technics kan je al jarenlang rekenen op de beste service en kennis als het gaat over kassasystemen en kassa software. Samen met jou gaan we actief op zoek naar hét kassasysteem dat het beste bij je zaak past. Zo komen we vlot en eenvoudig tot een effectieve en efficiënte oplossing voor jouw onderneming.

Een nieuw kassasysteem kopen? Dat kan bij All Solution Technics

Er bestaan de dag van vandaag heel wat verschillende kassasystemen. Je kan alles vinden van verschillende mogelijkheden. Van touchscreen tot voorraadbeheer, klantenbeheer… noem maar op.

Waar wij samen met jou naar op zoek gaan is het juiste systeem voor je onderneming. Dit op een gebruiksvriendelijke en makkelijk te bedienen manier. Net om deze reden staan wij klaar voor onze klanten om hen te adviseren over ons assortiment. Zo kan je steeds de beste keuze maken.

Kiezen voor de juiste kassa voor je onderneming is belangrijk vanaf de start. Met de juiste oplossingen en support kies je voor een complete kassa dat elke mogelijkheid biedt dat je nodig hebt

Neem nu contact op met onze experts

Maak je zaak runnen makkelijker dan ooit met onze kassa

Kies niet alleen voor eenvoudig en snel betalen maar kies ook voor inzicht. Hou je klanten en hun transacties bij op een makkelijk te bereiken plek. Regel zowel betalingen als voorraad vanuit hetzelfde systeem, zonder enige moeite.

Verkoop je producten zowel online als offline met de geschikte kassa die voldoet aan alle behoeften van jouw zaak.

Breid je kassasystemen uit met tal van mogelijkheden

Naast een stabiel en betrouwbaar kassasysteem kan je nog heel wat meer verwachten van onze kassasystemen. Je kan daarnaast ook genieten van een uitgebreid gamma aan extra functies en toebehoren. Zo beheer jij al je zaken eenvoudig en snel.

Bovendien zorgen deze extra add-ons voor een complete ervaring voor zowel jij als je klant of gasten. Het is een full service op maat met het oog op de beste resultaten en kwaliteit.

Neem nu contact op met onze experts

Kassasystemen huren, kopen of leasen? Dat kan!

Wanneer je kiest voor een nieuw kassasysteem kan dat vaak oplopen in kosten. Om je toch de beste service en systemen aan te bieden kan je bij ons ook terecht voor het huren en leasen van kassasystemen.

Zo kan jij direct aan de slag met het beheren van bestellingen, je verkoop en werk je verder aan je onderneming. Je laat alles op rolletjes lopen en dat tegen de beste prijzen.

Kom ook te weten wat we kunnen betekenen voor jouw zaak en neem snel contact met ons op. Wij luisteren naar jouw behoeften en vinden samen met jouw de beste kassa voor je zaak.

Kies ook voor een kassa dat bij je past

Je zaak is uniek, net als je kassasysteem. Omdat elke onderneming anders is weten we ook dat onze kassasystemen dat ook zijn. Daarom is het belangrijk om te kiezen wat het beste past bij de noden van je bedrijf. Of je nu een winkel, restaurant, bar of webshop bent, we hebben zeker een geschikte oplossing voor jou. Laat je helpen door een van onze experts en haal meer uit je kassasysteem.

Neem nu contact op met onze experts

Een compleet assortiment aan verschillende kassasystemen

Onafhankelijk van welke branche je gekozen hebt, wij hebben een kassasysteem voor alle ondernemers. Binnen elke niche kunnen we je van dienst zijn met de beste kassasystemen. Zowel voor retail, horeca als een winkel. Wij hebben het product dat bij je past.

Type van uw zaak... *
U hebt interesse in... *

Veelgestelde vragen over kassasystemen

Wat is een POS systeem?

Een POS systeem of POS kassasysteem staat voor een Point of Sale kassa. Dit is een kassasysteem dat aanwezig is in je verkooppunt. Met dit systeem kan je betalingen ontvangen, toegang krijgen tot verkoopgegevens en voorraadbeheer bijhouden.

Onze moderne POS systemen kunnen gebruikt worden in allerlei verschillende situaties binnen je bedrijf. Zowel op locatie als onderweg kan je steeds aan de slag. Makkelijk en efficiënt.

Hoe werkt een kassasysteem?

Een kassasysteem heeft als belangrijkste doel producten of artikelen afrekenen. Voor deze producten krijgt u geld in de plaats en u kan het geld zowel digitaal als cash ontvangen afhankelijk van het gekozen kassasysteem.

Door te werken met een online kassasysteem kan u deze gegevens allemaal opslaan in een cloud en kan je steeds je omzet berekenen of bekijken. Afhankelijk van het type onderneming dat je hebt zijn er verschillende functies en toebehoren die beter passen bij je zaak. Zo zal een winkel of retail kassasysteem uitgerust zijn met een scanner. Een restaurant daarentegen heeft dan weer meer aan mobiele kassa’s en bijvoorbeeld een tablet.

Zijn jullie kassa’s gebruiksvriendelijk?

Absoluut. De kassasystemen van All Solution Technics zijn erg gebruiksvriendelijk en efficiënte kassasystemen met als belangrijkste doel, jouw zaak beter laten draaien.

Wat is een light speed kassasysteem?

Een light speed kassasysteem is een kassa, waarbij d.m.v. strings en/of vederlichte tekst lijnen boodschappen doorgestuurd worden, in zomaar liefst 1/1500ste van een seconde (anders verwoord sneller dan iemand met de ogenleden kan knipperen) naar álle printers en/of bar- keuken productie screens die er maar bestaan. De snelheid en onderlinge verbinding van ons light speed kassasysteem tussen de andere geconnecteerde hardware, is hiermee ravissant en weergaloos uniek in de wereld te noemen !

Voor welke zaak kan ik de kassasystemen van All Solution Technics gebruiken?

Binnen ons groot assortiment aan kassasystemen zijn er heel wat mogelijkheden. Wij hebben een oplossing voor grote en kleine zaken. De meest verkochte artikelen zijn: horeca kassasystemen, retail kassasystemen, POS systemen, toepassingen voor winkels en een tablet kassasysteem.

Heb je twijfels over wat het beste bij jouw onderneming past aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder met het kiezen en beheren van jouw kassasysteem