Shop in a Shop d.m.v. een koppeling webshop kassasysteem

Met behulp van een webwinkel ziet de klant uw zaak en meer de uitbreiding van uw virtuele etalage…

Shop in a Shop d.m.v. een koppeling webshop kassasysteem

Met behulp van een webwinkel ziet de klant uw zaak en meer de uitbreiding van uw virtuele etalage…

Hoe dan ?

In eerdere tijden was er slechts sprake van één bakker, slager, kruidenier, café en met veel geluk een speciaalzaak.

Toen was er slechts 1 transactie,…afrekenen en klaar.!. De klant kende de handelaar van mond-op-mond reclame en had wel geteld 1 kanaal om hem te benaderen : de inkomdeur. Ook klantenbinding bestond louter in een face-to-face ontmoeting. De digitale en vooral virtuele (r)evolutie bracht hier echter drastische wijzigingen in. En dit gaat gestadig onophoudelijk maar voort. Wie er niet bij is, mist onherroepelijk de moderne digitale trein die altijd maar verder rijdt!

Het idee van een koppeling webshop kassasysteem bestaat erin dat de klant buiten de fysieke stock van jou zaak, ook nog andere alternatieve artikelen ziet. Dat kan dan d.m.v. een virtuele webwinkel waardoor je als het ware een uitbreiding vormt van jou werkelijke voorraad, bvb óók door toegang te verlenen in de virtuele stock van jou leveranciers. Wanneer deze virtuele stock dan nog eens gekoppeld is met een kassa, hoef jij als handelaar zelfs niet meer de artikelen te bestellen noch af te rekenen… De eindconsument doet dit namelijk zelf.

Bovendien is het niet ondenkbaar een logistiek- en/of boekhoudbeheer te integreren waardoor jou eindconsument in één keer een factuur digitaal toegezonden krijgt vanuit het kassasysteem. Met deze software partners realiseren we mooie bedrijfsoplossingen.

Op deze manier zetten we de klant geheel ‘centraal’

  • Geen eenmalige transacties meer door koppeling van een klant aan iedere transactie (Client Relation Management)

  • Opvolging van jou klanten verloopt vlotter

  • Al jou medewerkers zijn d.m.v. dit digitaal medium op de hoogte van iedere transactie = directe opvolging naar iedere individuele klant

  • Nimmer verlies van miscommunicatie, fouten, vertraging, verlies en inefficiëntie

  • Doordat alle transacties via de cloud ‘live’ te volgen zijn, kan precies elke informatie van eender welke klant opgevraagd worden

  • De klant krijgt d.m.v. al deze functionaliteiten en informatie het gevoel dat ‘hij centraal staat’ binnen jou zaak

Het samenstellen van een winkel

  • Hoe organiseer ik mijn winkel

  • Wat zijn de verwachtingen van mijn klant?

  • Hoe voldoe ik aan de verwachtingen van mijn klant ?

Client Relationship Management (CRM)

Onze BackOffice Cloudoplossing houdt uw goede en minder goede klanten bij. De minder goede klanten – geanalyseerd door de transactie bewegingen binnen de backoffice – en die jij eveneens tot jou vast cliënteel wil verkrijgen, benader je bijvoorbeeld d.m.v. digitale nieuwsbrieven en surprise bonussen.

Via onze digitale loyaliteit opbouw en elektronische promotiecampagne schermen, beloon je de klanten naargelang hun consumptiegedrag.

Deze functies kun je beheren en bijsturen van waar ook ter wereld d.m.v.de cloud.

Energy Power Risk Management (EPRM)

Door middel van zomaar liefst > 250 verschillende rapporten kan je doorheen de cloud, gekoppeld met het kassasysteem die alle gegevens bijhoudt en verwerkt, jou zaak bijsturen en managen. Alle filialen zijn waar dan ook ter wereld via deze unieke cloudoplossing ‘live’ te volgen.

Zowel naar het verwerkte voorraadbeheer per leverancier, artikel, als klanten kun je automatisch de gemiddelde winstmarge berekenen per afgelopen transactie, algemeen of individueel. Periodiek of dagelijks rapporten zijn altijd opvraagbaar en gaan nimmer verloren. Kortom,…handige tools waarbij iedere professionele accountant begerig naar grijpt.

Het kassasysteem gecombineerd met deze digitale informatieverwerking, vormt voor immer een symbiose die in dit modern en digitaal tijdperk  niet meer weg te denken is.

Twijfel daarom niet en vraag vandaag nog een demonstratie via het nummer 037796215 of email naar info@astkassa.com