Touchscreen Horeca nodig? Naar wat moet ik op zoek gaan?

Touchscreen Horeca nodig? Naar wat moet ik op zoek gaan?

All Solution Technics denkt mee op maat van jou onderneming.

Naargelang de evolutie van je horecazaak, denk jij allicht aan een betere uitstraling die geheel binnen het kader past en die van jou klanten. Daarnaast wens je zo efficiënt mogelijk te werken en absoluut geen tijd verliezen! Daarom denk jij in korte termijn tot de aanschaf van een touchscreen horeca kassa. Dat betekent :

  • Razend snel en vlot

  • Logisch en helder

  • Gemakkelijk in gebruik

  • Uiterst betrouwbaar

  • Overzichtelijk binnen alle schermen en rapportages

  • Stoot- en vochtbestendig voor de horeca

  • Resistive of P-cap schermen tot IP-norm 67 (Caterpilar)

AST horeca kassa software is een innoverend product, zuiver gericht naar horeca en aanverwante sectors.

Naast zijn talrijke snelle, vlotte kwalitatieve en vernieuwende functies is daarbij het design nog aantrekkelijk ook. Daarenboven is de horeca kassa software zo ontwikkeld, dat je maar 1 BackOffice licentie nodig hebt voor eventueel alle andere bijkomende toestellen. Wanneer jij deze software dan nog eens combineert met één van onze mooie en duurzame razendsnelle hardware kassasystemen, is het geheel helemaal top !

Contacteer ons spoedig indien u interesse heeft naar huur of aankoop van een touchscreen kassa en vraag naar onze persoonlijke aanpak in advies voor uw horecazaak.

All solution Technics biedt al 15 jaar onderzoek op het terrein van kassasystemen.

D.w.z.15 jaar vergaren van kennis en ervaring voor het ontdekken van de precieze oplossingen naar ieders behoeften. All Solution Tecnhics is dan ook de meest betrouwbare partner bij uitstek, voor wie op zoek gaat naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem die u meehelpt in het uitbreiden van uw zaak.

Email info@astkassa.com of bel (037796215) ons en ontvang onmiddellijk de gepaste antwoorden op al jou talloze vragen. We staan u maar al te graag bij met een volledige persoonlijke aanpak en deskundig advies.

touchscreen horeca kassa